Tietoa meistä

Tietoa Lagunasta

Lagunat Tools perustettiin Laguna Beachilla, Californiassa. Nyt, yli kolme vuosikymmentä myöhemmin, Laguna Tools on markkinajohtaja Amerikan puuntyöstökonemarkkinoilla. Laguna on ansainnut asemansa kotimaassaan ja maailmalla tekemällä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja koneissaan ja yhdistämällä ne todella korkeisiin laatustandardeihin.

Lagunan valikoima tuodaan asteittain Euroopan markkinoille 3 vuoden aikana. Kaikki koneet on suunniteltu uudelleen vastaamaan CE-vaatimuksia, kuitenkin pitäen kaikki innovatiiviset ratkaisut ennallaan. Vain tällä nettisivulla esitellyt tuotteet ovat saatavilla Suomessa. Katso “tulossa pian” sivulta, mitkä koneet ovat vielä tulossa myyntiin. Kaikille USA:n nettisivuilla esitellyille tuotteille ei ole vielä aikataulua Euroopan saatavuuden osalta.

Lagunan koneet myydään Suomessa erikoistuneiden jälleenmyyjien kautta. Käy paikan päällä tutustumassa legendaariseen Laguna Tools laatuun!

award winning

Palkittua laatua

Laguna tunnetaan premium-merkkinä USA:ssa ja muissa suurissa valtioissa, maine perustuu uusiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin, sekä teräksiseen laatuun. “Aina edellä, ei ikinä perässä”-ideologia on johtanut lukuisiin palkintoihin ja saavutuksiin. Täysin CE-sertifioidun malliston lanseeraaminen Euroopassa avaa markkinoita muuttavan mahdollisuuden hankkia uusinta ja parasta puuntyöstökoneteknologiaa – näillä koneilla saat maksimoitua tuotantosi ja työnlaatusi.

Nyt saatavilla Suomessa

Nyt saatavilla Suomessa ja Euroopassa

Voimme nyt ylpeinä tarjota täysin Eurooppalaisten standardien mukaiset koneet jälleenmyyjiemme kautta!

Our Address

Laguna Tools Ltd
Hallitie 16,
FI-96320, Rovaniemi
Suomi

Tel: 010 5266891
info@lagunatools.fi