2 799,00 € 2 257,26 €

Valtava askel eteenpäin - Tämä korkeimman laatu- ja teholuokan syklonipuruimuri on ideaali ratkaisu suuremmille verstaille, missä arvostetaan suurta ilmavirtaa ja varmatoimisuutta.

C|Flux 3

 

C|Flux -sarja on varustettu vakiona 1 mikronin hienosuodattimella, joka suodattaa 99.97% partikkeleista kokoluokassa 0.2 - 2 mikronia. Suodatin on pinta-alaltaan huikeat 10m3, mikä varmistaa ilman vapaan virtaavuuden. Suodatinpuhdistus toimii vakiona manuaalisella kahvalla.

C|Flux sarjan imurit voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla automaattisella suodatinpuhdistuksella, joko imuria ostettaessa tai jälkiasennuksena. Järjestelmä sisältää anturin, joka tunnistaa tukkeutuvan suodattimen ja käynnistää automaattisen suodatinpuhdistuksen.

Nerokas nostomekanismi irrottaa purusäiliön lattiasta ja tiivistää sen suppilon alaosaan. Tällöin ei tarvita hankalia ja heikkoja taipuvia väliputkia rungon ja säiliön väliin. Purusäiliön tyhjennys on todella nopeaa ja helppoa.

Lagunan tavoitteena on ollut markkinoiden paras sykloni-imurimallisto. Tietokoneavusteisen suunnittelun ansiosta uusissa C- ja P Flux mallistoissa on onnistuttu saavuttamaan samalla moottoriteholla huomattavasti suuremmat imutehot kuin tähän asti on totuttu, sekä varmistamaan imutehon säilyminen koko imurin käyttöiän. Usein ongelmana ovat tukkeutuvat suodattimet ja hiljalleen hiipuva imuteho. Laguna on tehnyt monta asiaa toisin: syklonin koko ja muoto, lamellien erikoismuotoilu ja imukanavan saumattomuus ja suuripinta-alainen ja helposti puhdistettava suodatin varmistavat imutehon säilymisen. Kaikki on mitotettu toimimaan kokonaisuutena oikein.

Laguna on siitä poikkeuksellinen imurivalmistaja, että suorituskykytaulukko on realistinen ja mittaustapa on avattu kokonaan.