2 699,00 € 2 176,61 €

Lagunan huippulaadukkaat Cabinet maker -tyyppiset Fusion 3 pöytäsahat ovat vihdoin myös Euroopassa. Tällainen pieni ja jämäkkä pöytäsaha soveltuu hyvinkin hienopuusepän ja vaativan harrastajan verstaalle, jopa ainoaksi sahaksi.

Fusion3 pöytäsaha

Lagunan Fusion3 on lopultakin saapunut Suomen markkinoille. Olemme varmoja, ettei päivitetty Fusion3 jätä ketään kylmäksi.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää sahassa huomion on tarkkuuskoneistettu pöytälevy, joka on lähes peilikiitoinen viimeistelyltään. Euroopan versiossa on lisätty 500mm jatkopöytä lisätueksi pitkille kappaleille. Se on helposti irrotettavissa ja voidaan säilyttää litteänä. Klassinen T-tyylin halkaisuvaste liikkuu höyhenen kevyesti ja takuuvarma lukitusmekanismi pikakahvalla pitää asetukset paikallaan. 

Lagunan on myös täysin uudelleen suunnitellut kallistus ja säätömekanismit (nosto,lasku,kallistus), jotta liikkeestä saadaan pehmeää ja sulavaa. Vaihteistolla toteutettu 2:1 välitys nopeuttaa säätämistä. Purunpoisto on oleellinen osa turvallista käyttämistä, joten Euroopan versioon on kehitetty ennestään teräsuojaa ja rungon sisäpuolista purunpoistoa. 

Sahan ytimenä toimii tehokas 2200 Wattinen moottori, joka on ripustettu järeään valurauta mekanismiin. Ripustus on toteutettu niin, että pöytään ei kohdistu moottorin painoa, mikä takaa pöydän suoruuden. Nopeasti irrotettava kitasuojalevy tarjoaa lisäksi hienosäädön, jotta se saadaan tarkasti pöydän pinnan tasolle.

Käytön helpottamiseksi pyöräsarja on integroitu sahan runkoon samoin kuin ripustuspaikat tärkeimmille apuvälineille. Mukana toimitetaan korkealaatuinen katkaisuvaste ja  250mm 40 hampainen terä.

Pikakiinnitteinen halkaisuveitsi nopeuttaa teränvaihtoa.

*Huom tuotekuvat ovat USA-mallista - EU mallien kuvat päivitetään piakkoin.