3 199,00 € 2 579,84 €

Laguna P|Flux - sarja ei ole pelkästään muotoilultaan erilainen, vaan HEPA-luokan suodatuksella ja useilla innovatiivisilla ominaisuuksilla se on täysin omassa luokassaan. Nämä syklonipuruimurit on suunniteltu kaikille, jotka haluavat minimoida vaarallisen, hienojakoisen pölyn.

P|Flux 3 on sarjan lippulaivamalli, jonka imuteho ja ominaisuudet riittävät vaativimpaankin käyttöön.

P|Flux 3

 

Ainoa luokassaan - P|Flux -sarja on varustettu vakiona HEPA-hienosuodattimella, joka suodattaa 100% yli 1 mikronin kokoisista hiukkasista ja 99,2% 0,4 mikronin hiukkasista. LED-indikaattorit ilmoittavat, kun purusäiliö on täynnä, tai jos suodatin täytyy puhdistaa. Suodatinyksikkö on vuorattu akustiikkaovilla, jotka laskevat äänentasot minimiin. 76dB äänenpaine tämän tehoiselle koneelle on huikea suoritus.

Säiliö on varustettu nerokkaalla putkella, joka imee säiliön ja pussin väliin alipaineen, joka estää pussia imeytymästä sykloniin käytön aikana. Putki kiinnittyy automaattisesti säiliöön, kun säiliö nostetaan paikalleen. Tämä on täysin uniikki ominaisuus purunpoistojärjestelmissä. Jos P|Flux -imuria käytetään ilman pussia säiliössä, järjestelmä voidaan yksinkertaisesti kytkeä pois päältä omalla venttiilillään.

Nerokas nostomekanismi irrottaa purusäiliön lattiasta ja tiivistää sen suppilon alaosaan. Tällöin ei tarvita hankalia ja heikkoja taipuvia väliputkia rungon ja säiliön väliin. Purusäiliön tyhjennys on todella nopeaa ja helppoa.

Lagunan tavoitteena on ollut markkinoiden paras sykloni-imurimallisto. Tietokoneavusteisen suunnittelun ansiosta uusissa C- ja P Flux mallistoissa on onnistuttu saavuttamaan samalla moottoriteholla huomattavasti suuremmat imutehot kuin tähän asti on totuttu, sekä varmistamaan imutehon säilyminen koko imurin käyttöiän. Usein ongelmana ovat tukkeutuvat suodattimet ja hiljalleen hiipuva imuteho. Laguna on tehnyt monta asiaa toisin: syklonin koko ja muoto, lamellien erikoismuotoilu ja imukanavan saumattomuus ja suuripinta-alainen ja helposti puhdistettava suodatin varmistavat imutehon säilymisen. Kaikki on mitotettu toimimaan kokonaisuutena oikein.

Laguna on siitä poikkeuksellinen imurivalmistaja, että suorituskykytaulukko on realistinen ja mittaustapa on avattu kokonaan.