1 299,00 € 1 047,58 €

Uuden sukupolven sorvi on lopultakin saapunut Suomeen. Lukuisat käyttöä helpottavat ominaisuudet ja 53kg valurautaa nostavat REVO 12|16 sorvin kilpailijoidensa yläpuolelle.

Revo 12|16 puusorvi

REVO 12|16 tiiviistää koko Laguna Toolsin osaamisen ja laadun pieneen pakettiin. Tästä keskikokoluokan premiumsorvista löytyy esimerkiksi pulssinleveysmodulaattori (PWM), joka varmistaa tasaisen vahvan väännön koko kierrosalueella. Tästä on apua erityisesti epätasaisia aihioita rouhittaessa matalilla kierroksilla. Valurauta pitää huolen sorvin jykevyydestä, sitä on 20kg enemmän kuin monilla saman kokoluokan kilpailijoilla. Hihnan siirtäminen onnistuu tällä sorvilla muutamassa sekunnissa.

Laguna REVO 12|16 on jo julkaistu USA:ssa ja se on kerännyt suurta tunnustusta. Saamme onneksi sorvin myös Eurooppaan loppuvuodesta 2019.

Seuraavan sukupolven moottori

Normaalilla tasavirtamoottorilla ei saavuteta matalimpia kierrosalueita ja vääntö on heikompaa matalilla kierroksilla - Näitä ongelmia ratkaisemaan Laguna käyttää erityistä pulssinleveysmodulaattoria, joka syöttää jännitepulsseja moottorille ja seuraa pyörimisnopeutta, pitäen sen koko ajan tasaisena. Lopputuloksena on loistava vääntö, jopa todella matalilla 50 kr/min nopeuksilla.

Ilo käyttää

Värinätön ja hiljainen käynti yhdessä erittäin tukevan valurautaisen rakenteen kanssa tekevät Revo 12|16-sorvista miellyttävän työkaverin. Ohjainyksikössä on käytetty materiaalina alumiinia ja kumia - Säädinten sijoittelu on mietitty ergonomisesti helppokäyttöiseksi. Kirkkaasta digitaalinäytöstä näet heti kierrosnopeuden.

Sorvi toimitetaan 2MT vetokärjellä, 2MT vastakärjellä, 75mm (3") halkaisijan laippaistukalla, 1.8m virtakaapeli EU-plugilla.

Valinnaiset lisävarusteet

Jatkopöytä: Kun jatkopöytä kiinnitetään sorvin oikealle puolelle, lisää se kärkiväliä 390 millistä 640 milliin. Jatkopöytä voidaan kiinnittää myös sorvin vasemmalle puolelle, jolloin voit sorvata maksimissaan 405mm kulhoja.

Laadukas jalusta: Erittäin tukeva jalusta, josta löytyy valmiiksi teline taltoille. Korkeussäädettävä välillä 975 - 1125mm (mitattuna karan keskeltä)

Rengassarja: Suunniteltu maksimaalista tukea ja helppokäyttöisyyttä silmälläpitäen. Käytetään polkimella.

Teollisen tason työvalo: Pölysuojattu alumiinikotelointi, kääntyy 320 astetta ja antaa kirkkaan valon työstettävään kohteeseen. Tarvii kiinnitykseen myös kiinnityslevyn (12/16B)