2 999,00 € 2 418,55 €

Laguna Revo18|36 on todellakin sorvien aatelia. Sorvin pitkälle mietittyjä ominaisuuksia on niin paljon, että niitä on vaikea alkaa listaamaan. Suosittelemme katsomaan liittyvät videot sivun alapuolelta.

"Niin lähellä täydellisyyttä, kuin puusorvi voi olla"

-Canadian Woodworking

 

Revo 18|36 puusorvi

Lagunan Revo-sorvit ovat keränneet laajaa arvostusta Pohjois-Amerikassa ja saamme ne viimeinkin myös Suomeen. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy anodisoidusta alumiinista tehtyyn ohjainyksikköön. Sen sinisillä LEDeillä toteutettu näyttö ja upeasti tehty nopeudensäädön nuppi kertovat, että tämä ei ole mikä tahansa sorvi.

Sorvin peti on tehty teräksestä, mikä mahdollistaa pylkkien todella pehmeän ja kevyen liikuttelun. Teräs on valittu materiaaliksi sen tunnetun kestävyyden ja vahvuuden vuoksi.

Elektroninen nopeudensäätö on toteuttu taajuusmuuntajan kautta. Se muuntaa 1-vaihe sähkön 3-vaiheiseksi. mikä mahdollistaa todella korkean vääntömomentin pienilläkin kierroksilla.

Digitaalinäyttö kertoo koko ajan tarkan kierrosluvun ja kaikki hienosäädöt tapahtuvat elektronisesti.

Korkean ja matalan kierrosalueen vaihto käy todella nopeasti kahvaa kääntämällä. Karapylkän ja takapylkän lukituskahvat on sijoitettu koneen taakse, jotta ne eivät ole sorvaajan tiellä. Ergonomiset kahvat toimivat kampimaisesti ja ovat erittäin jämäköitä.